Изплуваха нови, шокиращи подробности около историята с 26-годишната аржентинка Бренда Баратини,

...
Изплуваха нови, шокиращи подробности около историята с 26-годишната аржентинка Бренда Баратини,
Коментари Харесай

Изплуваха шокиращи подробности около историята с младата аржентинка, която отряза най-милото на спящия си приятел

Изплуваха нови, шокиращи детайлности към историята с 26-годишната аржентинка Бренда Баратини, която отряза половия орган на спящия си другар, написа „ Метро ”. Пострадалият мъж споделя, че това в действителност била ролева игра, която е стигнала прекомерно надалеч. Както БЛИЦ заяви, 40-годишният рок музикант Сердхио Ф. си спял в леглото, когато приятелката му сграбчила култивиран ножици и отрязала мъжкото му достолепие. По думите на юриста на потърпевшия, по това време Серхио бил със завързани очи и възбуден.

Пострадалият твърди, че с Бренда се познавали от няколко месеца.

Защитата на аржентинката изцяло отхвърля версията. Адвокатът й твърди, че всичко се случило при самоотбрана. Серхио опитал да я изнасили, откакто с машинация се промъкнал в жилището й в Кордоба. „ Тя го е пуснала в жилището си, тъй като той бил музикант и познавал брат й. Но вместо да вземе инструмента, за който пристигнал, Серхио нападнал Бренда и на нея й се е наложило да се защити”, споделя юристът на младата жена.



Въпреки светкавичната хирургична интервенция, има възможност Серхио да не може да има деца.

„ Не разбирам какво се е случило. Това е била доста мирна среща. Започнали са половата игра, очите на клиента ми са били завързани. И за това има доказателства”, споделя бранителят на Серхио.

Сега Бренда, която работи като проектант, е в ареста. В най-скоро време тя ще бъде подложена на психиатрична експертиза, която би трябвало да дефинира вменяемостта й. Освен това, лекарите обясняват дали младата жена е била изнасилена или е правила секс непринудено.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР